
Tijm
Geplaatst op 30 januari 2024 door Rob Rollenberg
Energie | 101 kcal |
Vet | 1.68 g |
- verzadigd | 0.49 g |
Koolhydraten | 24.45 g |
- suikers | - |
Vezels | 14 g |
Eiwit | 5.56 g |
Nog geen bewaaradvies toegevoegd voor dit ingredient

Hallo, ik ben gek op koken, fotograferen en veel rondom gezondheid. Een mooie combinatie voor deze recepten en gezondheid blog. Ik plaats hier zowel nieuwe recepten, als oud materiaal van mijn vorige website 10xgezonder.nl
Meer recepten van Rob Rollenberg
Hallo, ik ben gek op koken, fotograferen en veel rondom gezondheid. Een mooie combinatie voor deze recepten en gezondheid blog. Ik plaats hier zowel nieuwe recepten, als oud materiaal van mijn vorige website 10xgezonder.nl
Meer recepten van Rob Rollenberg
Oorsprong
Tijm, wetenschappelijk bekend als Thymus vulgaris, is een kruid afkomstig uit het Middellandse Zeegebied. Het wordt al sinds de oudheid gebruikt voor culinaire en medicinale doeleinden.
Toepassing
Tijm heeft een sterke, kruidige smaak en wordt gebruikt in diverse gerechten zoals soepen, sauzen, vleesgerechten, en marinades.
Gebruik in verschillende keukens
Tijm is een veelgebruikt kruid in de Franse, Italiaanse en Mediterrane keuken, en speelt een belangrijke rol in verschillende kruidenmengsels zoals de Provençaalse kruiden.
Bereidingswijzen tijm
Nog geen bereidingswijze toegevoegd voor dit ingredient
Gebruik in de keuken
Nog geen voorbeelden van recepten toegevoegd voor dit ingredient
Veelgestelde vragen over tijm
Nog geen veelgestelde vragen toegevoegd voor dit ingredient