
Komijnzaad
Geplaatst op 30 januari 2024 door Rob Rollenberg
Energie | 375 kcal |
Vet | 22.27 g |
- verzadigd | 1.53 g |
Koolhydraten | 44.24 g |
- suikers | - |
Vezels | 10.5 g |
Eiwit | 17.81 g |
Nog geen bewaaradvies toegevoegd voor dit ingredient

Hallo, ik ben gek op koken, fotograferen en veel rondom gezondheid. Een mooie combinatie voor deze recepten en gezondheid blog. Ik plaats hier zowel nieuwe recepten, als oud materiaal van mijn vorige website 10xgezonder.nl
Meer recepten van Rob Rollenberg
Hallo, ik ben gek op koken, fotograferen en veel rondom gezondheid. Een mooie combinatie voor deze recepten en gezondheid blog. Ik plaats hier zowel nieuwe recepten, als oud materiaal van mijn vorige website 10xgezonder.nl
Meer recepten van Rob Rollenberg
Oorsprong
Komijnzaad, wetenschappelijk bekend als Cuminum cyminum, is een klein zaadje afkomstig uit het oostelijke Middellandse Zeegebied. Het wordt al duizenden jaren gebruikt in verschillende culturen.
Toepassing
Komijnzaad heeft een kenmerkende aardse, licht bittere smaak en wordt gebruikt in curries, soepen, stoofschotels, en als kruiden voor vleesgerechten.
Gebruik in verschillende keukens
Komijn is een essentieel kruid in de Indiase, Mexicaanse, Midden-Oosterse en Noord-Afrikaanse keukens.
Bereidingswijzen komijnzaad
Nog geen bereidingswijze toegevoegd voor dit ingredient
Gebruik in de keuken
Nog geen voorbeelden van recepten toegevoegd voor dit ingredient
Veelgestelde vragen over komijnzaad
Nog geen veelgestelde vragen toegevoegd voor dit ingredient