Overzicht van ingredient
Graanproduct en bindmiddel

Hard Bolletje

Geplaatst op 25 februari 2024 door Rob Rollenberg

Voedingswaarde (per 100 gram)
Energie250 kcal
Vet1.5 g
- verzadigd0.3 g
Koolhydraten48 g
- suikers-
Vezels2.5 g
Eiwit9 g
Bewaaradvies

Nog geen bewaaradvies toegevoegd voor dit ingredient

Portret van Rob Rollenberg
Artikel van Rob Rollenberg

Hallo, ik ben gek op koken, fotograferen en veel rondom gezondheid. Een mooie combinatie voor deze recepten en gezondheid blog. Ik plaats hier zowel nieuwe recepten, als oud materiaal van mijn vorige website 10xgezonder.nl

Meer recepten van Rob Rollenberg

Introductie

Een hard bolletje is een type klein broodje met een knapperige buitenkant en zachte binnenkant, veel gebruikt voor sandwiches of als bijgerecht bij maaltijden. Het staat bekend om zijn veelzijdigheid en kan worden genoten met een breed scala aan beleg.

Bereidingswijzen hard bolletje

Harde bolletjes kunnen worden gebruikt voor zowel zoete als hartige belegsoorten, variërend van jam tot kaas en vleeswaren.

Gebruik in de keuken

Ze zijn een populaire keuze voor ontbijt en lunch, vooral in Nederland, waar ze vaak worden gegeten met boter en kaas of ham.

Veelgestelde vragen over hard bolletje

Om harde bolletjes vers te houden, bewaar ze in een broodtrommel of papieren zak. Ze kunnen ook worden ingevroren voor langere houdbaarheid.